FORDELENE VED AT BO I NORDVEST ..


Forleden kom jeg hjem med en hel taske fuld af frisk frugt og grønt til meget billige penge. Det fik mig til at tænke over plusser ved at være bosat i Nordvest. København Nordvest er nok ikke Danmarks smukkeste bydel, og jeg drømmer da også tit om at bo på Østerbro eller Frederiksberg. Men til gengæld har Nordvest altså noget andet at byde på:

  • Billige grønthandlere (og der er mange af dem!)
  • Min faste cykelmand redder min dag og fikser min cykel for en flad 50’er
  • Min faste kebabmand holder åbent til kl. 04.00 … på en onsdag!
  • Billig husleje .. og så tager det altså kun 15-20 min. at cykle ind til centrum
  • Gratis parkering
 
Det er da lidt, man kan glæde sig lidt over 🙂
 
Lige for tiden hitter det at blande lækker frugt i min skyr, frozen skyr eller bare sammen med lidt mørk chokolade en hverdagsaften
 

Skriv et svar