Slow mornings

REKLAME

bwtkande
Vandkande samt drikkedunke fra BWT

Noget, jeg ærligt troede ville ændre sig, når man fik børn, var at man helt naturligt ville tilegne sig en ny døgnrytme. Og med det mener jeg at man helt enkelt følte behovet for at gå tidligt i seng, men også føle sig nogenlunde veludhvilet, når man vågner bliver vækket kl.6.30 en lørdag morgen. Ingen af delene synes rigtig at være blevet en vane for mig på trods af, at jeg siden maj 2017 i snit ikke rigtig har fået lov at sove længere end til klokken seks-syv stykker…

Og én ting er at skulle opføre sig som et voksent, fornuftigt menneske inden ens hjerne egentlig er vågen, noget andet er at skulle gøre det under pres de morgener, man har travlt og har noget man skal nå, hvilket er mere reglen end undtagelsen for tiden herhjemme. Man skal jo typisk være ude af døren klokken x. Åh Gud jeg har været studerende for længe nu, for jeg har vænnet mig alt for meget til fleksible skemadage, og den korte vej, der er fra ideen om at tage en hjemmestudiedag til at man rent faktisk har plantet måsen i sofaen. At man lige kan ordne det sejlende køkken, efter junior er afleveret i dagplejen eller sætte den dér vask over, så den kan hænges op, når man får fri og er hjemme igen om tre timer. Nu? Nu er jeg i praktik, og nogen regner med mit fremmøde, så jeg cykler hjemmefra kl. 7.20 og er dermed bagud med alt(!), når jeg er hjemme igen med Lukas ved 16-tiden. I know, sådan er det jo for størstedelen af befolkningen, men når man er vant til noget andet, kræver det om ikke andet noget omstilling.

bwtkande

Men så er der morgener som disse, hvor vi kan hygge lidt mere om morgenmåltidet. Weekendmorgener er det jo typisk. Den nye vandkandefætter på billedet har vi desuden testet af den sidste lille måneds tid. Det er en filterkande, der kan filtrere kalk fra vandet og tilføre magnesium for blandt andet end bedre smag. Jeg har nu aldrig været af den opfattelse, at vand smager dårligt, men jeg kan bestemt godt smage, at mit kalkfrie vand er mere “blødt” og smager mere ala det kildevand, man kan købe på flaske. Jeg føler næsten, at jeg knæler ved en bæk i Lapland og søber i mig af naturligt drikkevand. Eller hvor i verden der nu findes sådan nogle bække, hahah. 😆 Anyways, kanden er fra BWT og kan findes her. Filtrene er super nemme at udskifte, holder en måneds tid og kan findes her.

Smagen af blødt vand er én ting, men man jo være så snedig at bruge sit kalkfrie vand til sin Nespressomaskine og elkeddel. Så slipper man for hele fadæsen med eddike og afkalkning, når kalkpletterne indtræffer. Det’ da smart! Er det kun mig, der generelt synes, at kalk er svært at komme til livs?

Magnesium
Magnesium, som filteret er i stand til at tilføre, har faktisk mere indflydelse på vores sundhed, end jeg var klar over. Vi har brug for omtrent 350 mg af det dagligt, og hele 75% af os får ikke dækket det behov. Det kan blandt andet betyde noget vores fysiske sundhed: hjerte-kar-systemet, immunsystemet og nervesystemet, men også for det psykiske: søvnen og den generelle mentale sundhed. Er du fysisk aktiv, bør du faktisk have mere end de 300 mg. Magnesium får du i blandt andet mandler, havregryn og kikærter – eller nu gennem dit vand. Det’ da smart 😊

Momster Test
Er du nysgerrig på se en mere grundig anmeldelse – faktisk hele tre af slagsen – så hold øje ovre hos Momster Test, hvor de snarest vil være at finde. Som altid kan du i testuniverset finde anbefalinger af diverse brugbare produkter til familielivet, eller du kan sågar selv få lov at melde dig som tester.

bwtkande

Med i testpakken var der også de her fine farvekoordinerede drikkedunke – hvor gennemtænkt er det ikke lige? “Voksendunken” er smart – man kan smide frugtskiver i uden at få dem i munden pga. filteret. Og når Lukas lige er blevet et par måneder ældre, tror jeg, han håndterer børnedunken fint.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen