LEGETØJSLØRDAG – Hjemmetræning med Brio gåvogn

Hjemmetræning bliver mere og mere et hit herhjemme, ligesom jeg også er begyndt at løbe flere ture end førhen. Jeg kan godt lide, at jeg kan røre mig uden først at skulle over i det lokale fitnesscenter, og så elsker jeg, at Lukas nu er blevet så stor, at han også synes, det er sjovt at være med – også bare i klapvognen på en kort løber. Desværre skulle han sove lur, da jeg optog denne her video, men der gik ikke mange sekunder, fra jeg rullede måtten ud, til han lå og forsøgte sig med armstrækkere og superman rock and rolls – virkelig sjovt at observere.

Jeg elsker at bruge remedier i min træning, og så synes jeg, det er mega sjovt at lege med noget af alt det krimskrams, man har i hjemmet, for holy moly hvor har man meget junk. Det fik mig til blandt andet at tænke på den kæmpe bunke af legetøj, de fleste af os børnefamilier har liggende, og legetøjet behøver skam ikke kun være til brug for det mindste familiemedlem.

Da jeg spurgte ud på instagram, var I flere, der gerne ville se et bud eller to på, hvordan man nemt kan træne med legetøj, de fleste af os kender til. Så jeg gik i krig med en Brio gåvogn, som jeg forestiller mig, alle kender i den ene eller anden form.

30 min hjemmetræning med Brio gåvogn

Videoen viser 6 øvelser, du kan lave med en gåvogn. Et forslag til en work out på 30 min er, at du kører hver øvelse i 40 sekunder for derefter at holde 20 sekunders pause. Dette gentager du 5 runder, og dermed har du trænet 30 min i alt.

Rigtig god træning! 💪🏽

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen