Gylden julegaveinspiration

Jeg skulle bare lige ind og se what the fuss was about med de der øreringe, der vrimler overalt i blogland. Og også bare lige se, hvad det der Månesten ellers bød på af smykker. Og nu? Nu er jeg klar til at rydde alle mine juleønsker (dem skal i nok også få at se btw) til fordel for plads til et, to, tre, elleve par øreringe. Og lidt til.

månesten

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11

Faktisk er jeg helt tændt på ideen om, at de øreringe, jeg skal bære til brylluppet skal være fra Månesten,  selvom jeg egentlig i mange år har drømt om at blive gift i Julie Sandlau. Men når nu brylluppet “snart” skal stå, har jeg tænkt mere og mere, at den stil måske alligevel er for pæn til mig. Jeg gider ikke være for pyntet. Ellers, når det kommer til bryllupssmykker, ville jeg faktisk bare gerne bære nogle, jeg ejer i forvejen. Det hele skal sgu heller ikke være så nyt (og hak ved something old), og lige når det kommer til smykker, kan jeg godt lide, at de er gået lidt til. Så føler jeg mig godt tilpas i dem. Ligesom et par trusser, haha, siger man ikke, at det er dumt at købe splinternyt undertøj til ens bryllupsdag?

Nuvel, Månesten kom vi fra. Er de ikke bare smukke hver og én? Nogen derude, der har erfaringer med mærket? Holder forgyldningen eller bliver det hurtigt sådan til mat og fesent at se på? Det er tit mit issue med forgyldte smykker, så vil jeg sgu hellere have den ægte vare, men det kan altså godt gå hen og blive dyrt i længden, haha! Jeg kunne måske også godt være bedre til at passe på mine smykker. Dem, jeg ikke bruger dagligt, hænger på smykkestativ til fri beskuelse (læs: oxidation), og dem, jeg dagligt bruger, kommer både med i bad, til træning og ofte også på hovedpuden, når jeg skal sove. Det skal mine smykker kunne tåle, andet gider jeg ikke. Mit yndlingssmykke, min firkløverhalskæde i ægte guld, har jeg båret nonstop siden 2009, hvor jeg fik den af Johnny-boy. Den ryger kun af, når jeg død og pine skal tage den af til håndboldtræning og -kampe. Fair nok. Men utroligt nok holder den sig altså så flot. Og min forlovelsesring for søren, den er selvfølgelig også en af favoritterne. Den er jeg spændt på at følge – se om den holder sit shine og måske vigtigst af alt – om de små diamanter bliver siddende.

Men værsgo. Fra mig til dig. Lidt kønt guf til øjnene og måske inspiration til årets juleønsker? Der er i hvert fald et par stykker, der skal på min ønskeliste!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen