Sådan bliver du gode venner med din dagplejemor

REKLAME

Min lille pode har været dagplejebarn i godt 2,5 måned nu, og det fungerer stadig strålende for ham. Og os for den dags skyld. Mor her er glad for endelig at være tilbage på skolebænken, og far har startet op på nyt job, hvor fleksibiliteten bare er en tand bedre i forhold til det at være en børnefamilie.

Vi er så glade for vores dagplejemor, og hvis ikke hun har været glad for os før, så har hun i hvert fald god grund til at være det nu. Intentionen har været der længe – at jeg skulle anskaffe os nogle navnesutter – og nu er det langt om længe blevet en realitet. Jeg har nemlig teamet op med byhappyme og fået lov at teste et par produkter fra deres webshop – og udover en suttesnor og et bestiksæt blev det fine navnesutter, der allerede er mere end godkendt af bassen.

 

Som altid er en grundigere anmeldelse at finde ovre hos Momsters testunivers – den er oppe snarest.

 

Jeg ved ikke, hvorfor jeg havde spekulationer ved at give ham andre sutter, end han er vant til (vi bruger normalt sutter fra MAM). Han lader ikke til at have bemærket forskellen udover, at han synes, at den røde sut altså er lidt sej og noget mere spændende end, hvad han i forvejen kender. Det er vitterlig det sjoveste at placere ham foran en bunke af sutter. Det er kæmpe suttemekka for ham, og han bliver helt rundforvirret over, hvilken én han helst vil have i munden. Se bare her. 😅

Synes du også, at det dér med navn på sutterne er en god idé, så er udvalget hos byhappyme altså ret stort. Der skulle være lidt for enhver smag, vil jeg mene.

navnesutter

I samme omgang kan jeg berette, at det går bedre og bedre med spisningen (når han altså ikke lige prøver grænser af og kaster rundt med maden). Det dér med at spise med bestik har han virkelig fået øjnene op for, og det lader til, at det er sjovere end blot at bruge hænderne. Måske det er udfordringen i det, der gør det lidt mere interessant? Anyway, nu har han fået sit helt eget første sæt bestik. Med navn på og det hele. Det er da cute 💙

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen