Tæt på

Jeg vil gerne introducere Jer til en ny serie herinde på domænet, én med masser af passion.

Det kan til tider godt blive lidt for navlepillende og selvcentreret at sidde her ene kvinde på matriklen. Et frisk pust udefra er aldrig af vejen, vel? Derfor kom jeg på tankerne at påbegynde en serie af samtaler med seje kvind- og mandfolk fra det ganske, danske land. Eller bloggen går måske mere syd-, øst-, vest, nordpå senere hen, hvem ved. ninaneerdal.dk er nu engang hjemsted for inspiration, og netop denne finder jeg især hos dedikerede og passionerede folk, der har formået at handle på deres drømme. Hvad end mennesket drømmer om, synes jeg altid, det er spændende at mærke den passion, de føler. Det er super lærerigt og en god huskekage for mig. Vi bør stile efter noget, vi holder af. Tage de dér drømme lidt alvorligt. For vores egen skyld mest af alt.

Selvom jeg bestemt også ser vigtigheden i at lære at nyde, hvor jeg er netop nu, så drives jeg i høj grad af tanken om at flytte mig. Udvide min horisont, gå de dér veje, man kun forestiller sig at gå. Jeg vil gerne “smittes” med passion! Derfor hiver jeg folk forbi bloggen, så I også har mulighed for at blive smittet, sågar I ønsker dette. Hvis ikke, er der som altid fri udgang oppe i venstre hjørne 😉

Rækken af samtaler kommer til at gå under navnet ‘Tæt på‘, og det første kvindfolk i rækken håber jeg på, I allerede kan møde i weekenden. Så gør klar med nissehuerne og flæskestegen, for vi skal i julehumør, kan jeg afsløre.

passion

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen