#TGIF

Kjole, Birgitte Herskind // Taske, Zac Posen // Stiletter, Billi Bi // Frakke, Birgitte Herskind

Freeeeedag, er det ikke bare den bedste dag på ugen?

Uden tvivl – spørger du mig. Man er altid lidt ramt efter en lang uge, så det er ikke det vilde, fredagene går med for mit vedkommende. Men tanken om hele to fridage man går imøde – aaaah.

Bevares, det er da lidt anderledes, når man er på barsel. Jeg vil ikke sige, at man “har fri”, men når ens barn er startet i institution, og man ikke selv er (eller det, der svarer til) – så er det svært at argumentere for, at man har haft en hård uge, ikke?

Jeg prøver nu alligevel, for jeg har faktisk haft Lukas hjemme tre ud af fem dage. Ikke fordi, han har været syg, men det har været en kombination af flere hospitalskontroller (og gensyn med Riget) og så en dagpleje, der tog en fridag i dag. Mor her har været på prøve, for drengen skal sgu underholdes, og jeg synes, han er strid for tiden. Søvn er pludselig overvurderet, spørger du ham. I morgen skal han passes et helt døgn (!!), så han holder weekend fra mor og far. HELT ok.

Sidste weekend var det os, der var ude og føjte og se lige en pæææn kjole, jeg havde på. Den har det mest elastiske taljebånd jeg nogensinde har prøvet og den er så comfy, at jeg næsten glemte, at jeg havde bh på.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen