Gensyn og oprydning

Jeg har her til aften siddet og nørdet lidt med bloggens opsætning. Når nu jeg er flyttet, vil jeg jo gerne have at tingene er spitze – jeg vil gerne på plads i flytterodet. Bevares, måske er det kun jeg selv, der går op i sådan noget, men jeg synes, det skal være nemt at finde rundt herinde. For jeres og får min egen skyld. Så jeg har ryddet op i kategorierne og har i den forbindelse måttet genlæse nogle gamle indlæg for at kunne placere dem rigtigt. Og det er der altså kommet nogle sjove konstateringer ud af. Jeg kan sidde og krumme helt tæer, over nogle af de ting, jeg har skrevet, men synes også, det er synd at slette dem, da det jo er en del af rejsen til i dag. Jeg tænkte at inddrage jer, for at I også kan lære mig lidt bedre at kende. Men venligst hav in mente, at de ældste indlæg er helt tilbage fra 2012. It’s not pretty…

  • Kategorien Personligt er og bliver min mest brugte. Men der er stor forskel på, hvad jeg i dag synes er personligt i forhold til dengang. 😅 Se bare mit indlæg Chicken Twins: “Har aldrig tænkt på om der egentlig findes tvillingekyllinger, men med denne oplevelse får man sat tanker i gang, haha.” Det værste er næsten, at det stadig irriterer mig, at jeg ikke har fået det undersøgt. Nogle landmænd tilstede?Anyway, “den slags” indlæg (og meget andet bras – men det var også synd at slette det) er nu røget ind under Hverdag, og er det nogle lidt dybere emner, I ønsker at læse, er de altså at finde under Personligt.

 

 

  • Jeg har stadig ikke helt besluttet mig for, om jeg skal lave en præmaturitetskategori. Jeg må jo bare konstatere, at det stadig fylder en hel del – både i mine tanker, men også i allerede nedskrevne indlæg kan jeg se. Indtil videre er jeg nået frem til den konklusion, at det for mig måske bare hører med i det Mom Life, vi lever herhjemme, så ønsker du at læse om hele vores indlæggelse og tanker under og efter, kan det findes dér. Mange af indlæggene er også ret personlige, så dér er de også at finde.

 

  • Selvom jeg dengang proklamerede at “jeg endelig havde fundet balancen (og nok vitterligt også følte det!), er det så tydeligt for mig, at det var én stor fed løgn. Jeg kan virkelig blive ked af det på unge-Ninas vegne over, hvor hårdt jeg behandlede mig selv. Og ikke mindst; hvad jeg troede, jeg burde kunne overkomme. Jeg tænker, at det pres, min generation har levet under dengang, bestemt ikke er blevet mindre for unge piger i dag. Please fortæl mig, at jeg ikke har ret…

 

  • Jeg har altid yndet at lave billedecollager (og allerhelst af ting, jeg drømmer om at eje), men stilen, det er gjort på, har også ændret sig lidt gennem årene. Jeg har virkelig (!!) brugt mange timer på at sidde og nørde med fonts, farver og png-filer for at få transparente baggrunde, så det så prof ud, og hvis jeg selv skal sige det, er det da også blevet bedre med årene. Men se lige en kontrast. Faktisk overvejer jeg kraftigt at investere i Photoshop, så jeg kan nørde endnu mere. Hvad siger I, er det pengene værd? Og er det brugervenligt?

Collage fra et 2012-indlæg: Gavekort til Youheshe

Collage fra et 2016-indlæg: My christmas wishes #1

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen