Den perfekte trusse – og andet godt og comfy til (mor)kroppen

Første gang jeg stiftede bekendtskab med OYSHO, var på en ferie til Mallorca i et lokalt shoppingcenter. Jeg fandt den flotteste, mest magelige og tilmed sexede natkjole, som bare sad spot on (det er altså sjældent, du finder en kombi af sexet og behagelig). Men jeg fandt også nogle hyggelige, absurd bløde natbukser, og hvor natkjolen nærmest råbte come and get me, kunne natbuksen måske lige nosse sig sammen til at gabe let’s snooze 5 more minutes. Og til den salgstale var jeg solgt! Det var egentlig ikke, fordi natkjolen ikke var behagelig, men prognosen meldte nok om mere opholdstid i skuffen end på kroppen, end hvad tilfældet var for natbukserne, kender I det? Komfort og praktik sejrer, måske til stor frustration for Johnny-boy i ny og næ, haha

Men altså, her tre år efter har jeg stadig natbukserne, omend de er ved at være godt slidte diverse steder. De har været en fantastisk følgesvend, fordi 1) as said, de er super comfy 2) de passer på mirakuløst vis perfekt i længden (sker aldrig!) og 3) de er en størrelse S. Min psyke rækker åbenbart ikke længere end, at hvis noget er størrelse small, og jeg (som ellers ofte ender ud i, at selv en L er for lille – særligt i bukseområdet) kan passe det, så må jeg eje det – hvad end det så er. Jeg ved det, jeg ved det. Dumt…

Men der er kommet så meget godt OYSHO-gear til min garderobe sidenhen og især efter, jeg fandt ud af, at både ASOS og Zalando forhandler det (jeg er godt nok ved at være træt af ASOS og dårlig kundeservice, men det er en anden snak). Nok skal vi til Mallorca om 15 dage, og du kan tro, at jeg skal forbi OYSHO, men netshopping er nu engang billigere end at booke flybilletter i tide og utide.

Anyway, hvad der egentlig fik mig på tankerne om dette indlæg, var trussen fra nedenstående collage. Netop modtaget med posten, og jeg blev bare så lettet. Hvorfor? Fordi det betyder, at jeg ikke behøver gå på kompromis med komforten for at få noget sexet (hvilket jeg aaalt for tit, synes er problemet, og derfor mit skab ikke ligefrem bugner af lingeri). Pludselig kunne jeg se, at den dér hipster 3-pak fra H&M nok ikke er så sexet, som jeg alligevel har gået og forsvaret over for Johnny-boy (eller han er sgu overbærende nok, det er mere mig, der slår mig selv i hovedet på vegne af ham). Og ja, den 3-pak har jeg nok holdt fast i lidt for længe her postgraviditet. Sammen med ammebh’erne, dem var jeg også en tand for længe om at løsrive mig….

Men kære mor derude, hvis du har det ligesom mig; at det er halvsvært at komme back on track, hvad angår det dér med igen at være (og føle sig ikke mindst!) lækker over for sig selv og sin partner, så er der håb! Håb for de magelige, men dog forfængelige.

Nu er tippet givet videre om i hvert fald ét brand, som kan hjælpe med ovenstående. Og så er det ovenikøbet til at betale. Her har jeg samlet ni fund til mine magelige sammensvorne, mødre eller ej. Jeg er selv ejer af størstedelen og kan skrive under på, at de er værd at smide penge efter. Mange af deres natbukser kunne jeg sågar godt finde på at bruge i offentligheden også. Men det er måske at overdo it?  Man kan i hvert fald godt slippe afsted med at gå i lounge wear 365 dage om året, hvis det ser sådan her ud, spørger du mig. Og må jeg så lige have lov til at savle lidt over den kåbe?!

1. Kåbe // 2. Trusse // 3. Tights // 4. Bukser

5. Bikinitop// 6. Kjole // 7. Top // 8. Bukser // 9. Kåbe

1 kommentar til “Den perfekte trusse – og andet godt og comfy til (mor)kroppen”

  1. Pingback: Når man sætter komfort i højsædet - Nina Neerdal

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen