Bolig-, flytte- og familietanker (og en long time no see)

Untitled-2

1. Sofa, Sofakompagniet // 2. Puf, Søstrene Grene // 3. Plakat, Desenio // 4. Plakat, Desenio // 5. Multi pendel, Ball // 6. Brun læderpude, Unoliving // 7. Mønstret pudebetræk, H&M Home


Godaften! Og velkommen tilbage til Jer og mig.

Ahem, der gik så lige 4,5 måned siden sidst, og det er jo det forfærdelige ved bloggen – at man sort på hvidt kan se, hvornår man sidst var aktiv. Jeg kan ikke engang undskylde fraværet med, at jeg har været på feltarbejde og samlet bloginspiration. Dagene er såmænd bare gået, og – nåh ja, så er jeg blevet gravid i mellemtiden (og bare rolig, vi er glade 👪). Hvilket – nu når jeg husker tilbage – nok er årsagen til, at der var ganske stille herinde i hvert fald i januar/februar. Der lå jeg primært med snuden i toilettet eller på langs på sofaen. Ak ja, charmen ved graviditetskvalme. Jeg tør jo næsten ikke love noget, men nu er jeg tilbage – om ikke andet så for i aften. Så må vi senere se, hvad det bliver til.

Det har været nogle vilde måneder siden sidste check in, og pt er det boligtanker, der fylder en del i knolden på mig. I og med at en lille gut snart melder sin ankomst, OG at vi lidt går med flyttetanker, er det jo meget naturligt for en boligtosse som mig at tænke indretning, interiør og ikke mindst – ny stil. Kender vi ikke alle det dér med, at der skal ske noget nyt? Og mens Johnny-boy kan få lov at sidde med de tørre tal og udregne, hvorvidt jeg har råd til en læderdaybed eller ej, så kan jeg pintereste inspirationen. Og den er der rigelig af, skulle jeg hilse og sige! Og det sjove ved inspirationen er jo også at smække det hele sammen i en collage. Hvilket er en fantastisk dokumentation til senere brug! Den største læser af min blog, må være mig selv, hahah.

Denne collage er tænkt som inspiration til en kommende entre. Måske er vi blevet gamle herhjemme (eller om ikke andet er nogle af os blevet gravide!), og vi mangler mere og mere et sted at sidde, når vi skal have sko på. Der er sgu så langt ned. Og så kunne det jo bare være lidt lækkert, at man allerede kan smovse lækre farver og materialer i sig, når man ankommer til boligens første rum udefra. Det er en hel anden stil, end hvad vi har kørt hidtil – I ved, hvide vægge går man aldrig forkert i byen med, vel? – men jeg er blevet mindre og mindre farveforskrækket med tiden, og så kan den dér blågrønne farve altså bare et eller andet…

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen