OUTFIT: En helt speciel aften

Top, Moss Copenhagen // Blondebody, Femilet // Nederdel, Darccy // Heels + Taske, Michael Kors

I går var en helt speciel aften. På mange måder præcis ligesom alle de andre, men så alligevel ikke. Jeg kan ikke helt sætte en finger på, hvad der  gjorde den så speciel kun, at jeg oplevede den der nyforelskelse igen – altså til Johnny-boy – og den skal man være glad for at mærke efter 9 år i hinandens selskab.

Aftenen startede godt. Det var sidste dag, farmor og farfar var her, så derfor tog vi på farmors yndlingsrestaurant hernede: Hotel Bendinat. Og det er nok også min favorit, er jeg nået frem til 😉 Der er simpelthen så smuk en udsigt, at det ikke engang kan betale sig at prøve at forevige det på billeder. Brisen er helt passende på en lun sommeraften (det ligger helt ned til vandet) og maden? Wow, maden! Alt, hvad jeg har haft bestilt, har ikke bare smagt himmelsk, det er som om, hver en lille ingrediens i retterne bare er blevet udnyttet til fulde og træder frem præcis i den mængde, de er tiltænkt at træde frem i. Hahah, åh gud hør mig lige. Sådan en lille madgris, that’s me. Jamen jeg kan blive helt ulykkelig (!) ved tanken om, at et godt måltid er ved at være overstået! Den sidste bid er den værste! Jeg eeeeelsker god mad, og den forenes bare i en stor herlighed af stemning og udsigt på Hotel Bendinat. Og om mandagen er der livemusik med Norbert Fimpel, der også er at finde på Spotify. Han spiller de bedste covernumre på sin sax på en meget behagelig, jazzet måde. Haha ja, jeg skal måske lige slå fast, at jeg altså ikke er blevet betalt for at sige noget af det her, jeg er nu blot en yderst imponeret pige med et stort madhjerte (og en stor appetit).

Well, i frygt for at glemme, hvad mit hjerte i særdeleshed begærede i går, må jeg hellere lige holde fokus: min kæreste og ikke (kun) aftensmaden (men kombinationen er bestemt heller ikke skidt). Vi var i vældig godt humør (og en snert fulde), da vi kom hjem, så vi skulle i poolen – hele selskabet, stort set. Så i med mig med kun min blondebody og alle herlighederne – et træk jeg måske ikke ville foretage i dag i ædru tilstand. Men herregud, den kan vel også fungere som en badedragt på en modig dag.

Nej, det hyggelige, forelskede øjeblik kom efterfølgende. Selskabet gik i seng én efter én, og tilbage sad jeg og Johnny-boy og flettede fingre. I natkjole og hyggetrøje, altså mig. Sådan sad vi vel et par timer og snakkede frem og tilbage om stort og småt. I skæret fra stearinlysene i mørket og med den smukkeste udsigt over Palmas aftenliv. Det var så hyggelige og forelskede timer, og det er netop dét, der er ferie for os; at vi har tid til hinanden uden, at vi skal føle at skulle opleve det ene og andet, bare fordi vi nu er uden for Danmarks grænser. Bare nuet og hinanden skal vi opleve…

Og i frygt for at blive alt for blødsøden og kærestekvalm, må jeg hellere holde her.

Tænk, at en mandag kan være så dejlig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen