OUTFIT: Afslapningsmøllen kører derudaf

Kjole, Gina Tricot // Heels, Buffalo // Taske, Michael Kors

Jeg kan næsten ikke fatte, at vi nu allerede har ferieret her i to uger. Jeg må indrømme, at jeg lidt havde frygtet at kede mig, for det siger min erfaring mig, og helt ærligt, så er her jo ikke andet end et stort hus, en pool og en solseng. Gutterne spiller golf stort set hver dag, og man skal i hvert fald med bil eller taxa, hvis man skal til det nærmeste, befærdede sted, hvis man vil se nogle andre ansigter end dem, der er at finde her i huset. Min hverdag de sidste to uger er gået nogenlunde sådan her:

Jeg vågner, står op og sætter mig i skyggen med en kop kaffe og en flaske vand for at prøve at genhydrere mig efter gårdagens alkoholindtag (host host). Dernæst smører jeg mig ind i solcreme, lægger mig ud en times tid, spiser så morgenmad, soler lidt videre. Når solen bliver for skrap tager jeg en pause i skyggen med computeren eller lignende (som nu), og det tager jo gerne i hvert fald et par timer, hvis der skal uploades billeder! Så kommer kæresten min hjem fra golf, vi hygger i poolen, nyder det sidste eftermiddagssol og går så i bad for dernæst at snuppe en drink, inden aftensmaden skal indtages enten ude eller hjemme ved grillen. Der ryger som oftest en del vin (og mad!) ned, og vi slutter aftenen hjemme i det bløde inden hele holdet hopper i seng. Og sådan kører møllen ellers.

That’s basically it! Så har der været et par afstikkere, f.eks. den aften Johnny-boy og en forretningsven af svigerfar fuldede sig med whisky i poolen til langt ud på natten, eller i går, hvor vi alle stort set måtte have en aftendukkert. Jeg troede vitterlig, det ville blive for ensformig for mig – denne form for ferie – men nøj, jeg tror, jeg har haft brug for det. Det langsomme tempo. Nul planer. Nul forventninger. Bare mig, varmen og mine lydbøger. Vidste du forresten, du kan få to måneders gratis abonnement hos Mofibo med koden GAFFA16? Jeg har været en ivrig bruger disse dage, og skal helt klart gentage måden at “læse” bøger på, på næste ferie.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen