#NEERDALTRAVELWORKOUT

Se videoen her – husk HD!

Endnu en træningsvideo til inspiration. Der er her træning for ca 24 minutter, så er det jo næsten den hele halve time, de kloge hoveder påstår, man skal røre sig om dagen 😉 Og btw, den dér finisher, jeg fyrer af til sidst, ikk’? Den er en dræber! Nu er du advaret.

Workouten byder på:

6 RFT (= Rounds For Time, med andre ord: så hurtigt du kan)

  • 16 x jumping squats
  • 14 x hvad-den-end-hedder, GOD øvelse til lænden
  • 12 x situps

10 min FINISHER

  • På alle lige minutter: 40 sek planke + 20 sek pause
  • På alle ulige minutter: 10 burpees og pause for resten
  • Alt i alt bliver det så 5 runder af hver

Det er en slem omgang, skal jeg hilse og sige, og her på andendagen går jeg stadig, som om jeg har skidt i bukserne og mht. mavemusklerne, så er jeg blevet mindet om, at de gemmer sig derinde et sted. Det er jo på sin vis meget rart at vide…

Se andre bud på en #neerdaltravelworkout her og her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen