Bellinina

Mens de store drenge drikker gin & tonics hernede, er vi nogle, der mere er til bellinis. Bevares, jeg drikker da også gerne en god G&T – meget gerne endda (og især når den er blå) – men frugtdrinks er jeg også mere end begejstret for og særligt sydpå. Derfor skulle jeg da også selv prøve at lege bartender. Den ene aften blev den lidt sur – muligvis det åbenbart ikke var ferskenjuice, jeg havde brugt, men pomelo istedet. Nåh ja, herregud. Så i går prøvede jeg at mixe med en lidt sødere juice. Og resultatet blev faktisk ikke dårligt. Så lad os kalde varianten bellinina for ikke at fornærme nogle (og for at hylde mine drink skills).

Den er meget nem at blande; fifty-fifty af henholdsvis cava og juice. Og hvis den skal være rigtig fin, pynter du kanten med sukker. Jeg brugte æblesnaps for at få rørsukkeret til at blive siddende. Det kan anbefales 😉

Skål og velbekommen!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen