OUTFIT: That red dress

Kjole, Zara // Heels, Buffalo // Taske, Michael Kors // Lipstick (color: ‘Lambada’), Gosh // Ørering, Mango

Når det kommer til rødt tøj, har jeg lidt et ben i hver grøft. Jeg synes faktisk, det er (/kan være) en virkelig smuk farve inden for beklædning, men den skal også bruges med omhu, fordi den er så kraftig – hvilket jo nok både er dens styrke og svaghed. Jeg har vel nok været omtrent 4 år gammel, da jeg en dag synes, jeg skulle klædes i rødt fra top til tå. Og bogstavelig talt med “top”! Måske var det fordi, jeg var rødhåret, at det lige skulle være dén farve, jeg gik all in på – det ved jeg ikke – men mindet husker jeg ret tydeligt. Siden har jeg ikke rigtig dyrket den røde farve, i hvert fald ikke hvad jeg umiddelbart kan huske. Min mor har altid ment, at rødt tøj ikke gik godt til mit røde hår, og det tror jeg ubevidst, jeg har taget til mig. Men så var det, at jeg en dag stod i Zara og fandt ovenstående kjole i hvid og bare lige skulle hen til stativet og have en anden størrelse. Så hang den der, modellen i knaldrød, og så var det jeg tænkte “hvorfor ikke?”. Farven er sommerlig, atypisk (i hvert fald i forhold til sorte og hvide kjoler!) og i princippet er jeg tilhænger af, at man skal iklæde sig det, man synes er pænt og ikke nødvendigvis lade sig styre af, om det går til ens røde hår, blå øjne eller store numse (alle tre ting, jeg ynder at eje).

Så den kom med mig hjem i rød, og hvor er jeg glad for det nu. Nuvel, måske er det ikke en af de kjoler, jeg vil bruge hver dag året rundt i DK, men det er så også en af grundene til, at den skal have lov til at rocke her sydpå, hvor stemningen er lidt anderledes.Den blev luftet i går til middag på Spoon, én af vores yndlingsrestauranter her i området. Sidst vi var der, var i påskeferien, hvor de havde pyntet op med rosenblade på min fødselsdag. Det var så fint og sødt! Og i går spurgte selvsamme tjener om ikke, jeg plejede at have krøller? Så husker man altså godt – tænk på hvor mange kunder, hun har haft igennem siden! Anyways, vi havde en herlig aften, og min menu stod på sashimi, tuntartar og verdens bedste bøf. Og så fik jeg en lille skid på! Dem kommer der nok mange af de næste par uger…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen