NEW IN: Pink bubble vase

13987952_10153735935781905_717768832_o

Aloha derude bag skærmen!

Egentlig burde jeg være til sæsonens første håndboldtræning pt., men der er lige et par ting, der skal klares, før vi for alvor kan glæde os til ferie på onsdag. Så det blev altså droppet – øv. Til gengæld har jeg lige googlet håndboldsko, for det hører da en ny sæson til. Ej, sandheden er den, at mine nuværende asics er røvgamle og helt uden stødabsorbering efterhånden. Not nice for mine håndboldknæ, skulle jeg hilse og sige. Er så træt af, at de rigtig fede håndboldsko kun er lavet i herrestørrelser. Og så må vi tøser nøjes med de lyserøde. Næh, selvom jeg er til lyserøde vaser som ovenstående, vil jeg sgu også have lidt action på mine indendørssko. Derfor er jeg nu pt nede på tre modeller. De her turkise fra Salming, en lilla/orange kombi fra Asics og så måske mine yndlings: de gule lyn fra Kempa. Af de tre mærker har jeg kun fusseerfaringer fra Asics (hvilke alle er GODE), men måske det er på tide at prøve noget nyt. I ved, splinterny håndboldkarriere = splinternye sko……..

Jeg har altså også lavet andet i dag end at netshoppe håndboldsko. Faktisk har det været en ekstrem skøn mig-dag, og det er første fridag siden sommerhusturen. Hvilken desuden føles helt vildt langt væk nu, og det er altså ikke mere end en uge siden. Min dag startede med solskin, så det var på med Stine Goya, bare ben og sneaks. På halvvejen ind til byen åbnede himlen sig, og Goya og jeg blev ret så våde, men eftersom vi ankom lidt tidligt hos Beauty & Makeup, var der tid til, at vi kunne tørre, inden jeg skulle have farvet vipper. Dejlig sommertradition efterhånden, sådan lige at få en omgang vippebehandling inden en poolferie, for jeg gider sgu ikke tænke på mascara dernede. En halv times tid efter var regnen stoppet, og jeg tog videre ind til byen. Programmet stod på hattekøb (I ved, min nye trend 😉 ), og jeg fandt en sej én, så nu kan det punkt også hakkes af. Host host, jeg fandt også en masse andre ting, men mere om det senere.

Næste stop på programmet var forbi Empire og se Ghostbusters. Alene, men det nyder jeg efterhånden. Ville gerne lige nå at få den med, før den er af programmet, når jeg er hjemme igen, så jeg allierede mig med en popcorn under den ene arm og en croissant med skinke og ost fra Mirabelle under den anden. FYI virkelig lækkert brunch-/bager-/frokoststed, hvis du skulle spørge fra nogen. Og så sad vi ellers omtrent 8 mand høj i mørket og så på spøgelsesjægerne. Og én lille fyr, som nok forstod hverken meningen med filmen eller engelsk og derfor snakkede 3/4 af tiden. Om mor har været lige så desperat for at nå at se den inden ferie og var i nanny probs er jo ikke til at sige…

Og NU er jeg så her. Med en (to faktisk) kuffert(er), der skal pakkes færdigt og en stue, der skal ryddes. Sidste arbejdsdag i morgen i denne omgang og wupti – før vi får set os om, sidder vi nok sydpå med en drink i hånden. Lige sådan som vi allerbedst kan overskue det. God aften!

P.S. I al min fridagsiver har jeg fuldstændig glemt den oprindelige mening med dette indlæg: min nye vase fra Bloomingville. Købt på Jonatans gavekort, som “gerne må spenderes på noget, vi begge kan bruge“, og hvad ellers end en pink, bobledekoreret blomstervase? Jeg er solgt. Findes i grå her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen