Braid gone wrong, Tarzans lianer og madmekka

get

Billede tv. fra Pinterest

Haha, det skulle have været så yndefuldt, det hår dér, men noget gik galt. Måske man egentlig bare lige skulle tage højde for, at det er første forsøg på en pull through braid på egen krop. Så i bund og grund er jeg nok godt tilfreds.

Frisuren er fra i tirsdags, hvor Søs tog turen ind til København for at cykle med mig ud på Papirøen og spise noget af det famøse street food. Har I prøvet det? Et væsentlig problem med konceptet er, at man jo ingen ærlig chance har for at vælge?! Alt, hvad mit madhjerte begærer, er at finde derude, vil jeg næsten vove at påstå. Hvis man går sulten derfra, er det i hvert kun ens egen skyld. Vi fik noget kinesisk og en kold cola. Og nød de fantastiske solstråler skinne lige i skærmen på os. Aaaah. Man må jo tage al det sol, man kan få for tiden (host host, hint til vejrguderne!)…

Efterfølgende cyklede vi i biffen og så Tarzan. Ikke med popcorn og ikke med cola, men kun – og hold nu fast – kirsebær og fire flasker vand. Ja, kineserretten havde gjort os lidt tørstige. Og så sad vi dér og nød synet af den smækre lækre Alexander Skarsgård svinge sig i lianerne og erklære sin kærlighed til den smukke Jane. Suk. Jeg gad godt se ham svinge sin lian, hvis I ved, hvad jeg mener, haha 😉 Ej. Stop lummerheden. Men den var GOD – filmen. Se den.

Nu tæller jeg så småt ned til Mallorca og har allerede påbegyndt den obligatoriske pakkeliste. Det bliver luksus i år, for jeg har hele TO kufferter at gøre godt med. Og dét skal jeg udnytte. Godnat!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen