Boliglækkerier – heriblandt et par udsalgsfund og ferieglæde

boliglækkerier

1. Bilka – Spisestuestol // 2. Bloomingville – Krukke (SALE) // 3. Ellos Home – Ryatæppe // 4. Ebay – Retro Toilet Skilt // 5. H&M Home – Palmelysestage // 6. Ellos Home – Potteskjuler (SALE) // 7. Ellos Home – Ananaslampe // 8. Coop – Lammeskindshynde // 9. IKEA – Spisestuestol (SALE)

Indlægget her var egentlig tænkt som en slags boligudsalgsfavoritcollage, men jeg fandt flere og flere ting, der ikke lige var på tilbud alligevel, så værsgo – lidt af hvert.

Jeg er gået totalt i makeover/home decor mood herhjemme, og der er sket lidt af hvert de sidste par dage. Elsker simpelthen når der er tid til at være lidt kreativ, og dét skal der komme mere af de næste par måneder for jeg har ferie! Aaaaaah, det er s-å-å-å-å dejligt.

Har dog også en del arbejde at se til både i biffen, men også på mit nye job (trommehvirvel) i Moss Copenhagen. Ih, jeg glæder mig til rigtig at komme i gang – jeg havde min første vagt i går, og der var run på, men det var også så hyggeligt. OG vi kører 60% sale for tiden, så man kan jo heller ikke helt selv lade være med at gå drømmende rundt blandt de mange fine ting. Oh God, jeg kommer til at bruge hele lønnen der…

Nåh, men jeg hopper i dynerne nu, og i morgen tidlig kan jeg sove liiige til jeg vågner – intet vækkeur, ingen snorkende kæreste ved min side. Hele sengen OG to dyner helt for mig selv. Godnat derude!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen