Throw back: Romantisk fødselsdagsblondesommerkjole

PicMonkey Collage

ASOS Lace dress

Årh, disse dage drømmer jeg søde drømme om alle de gode Mallorcature, vi efterhånden har haft. Og senest i marts, da jeg fejrede fødselsdag dernede i påsken. Iført ovenstående nyindkøbte romantiske, kridhvide blondekjole. Åh, jeg elsker den stadig! Og endnu mere efter i mandags, hvor det var så dejlig varmt, at jeg kunne tage den på i skole – MED bare ben vel at mærke. Det er alligevel sjældent, man kan cykle afsted med bare ben kl.8 om morgenen uden at fryse. Det kunne man i mandags – dejligt!

Nu er den så god nok udsolgt på asos, men jeg faldt lige over den i nude derinde. OGSÅ GUDESMUK JO?! Det skal også lige siges, at den er sindsyg behagelig og fornemt skjuler, hvis man har spist lidt for meget tiramisu til dessert! Go get it…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen