Tilbageblik – januar

januar900

Ak, så gik den første tolvtedel af 2016, før jeg fik set mig om. Jeg bryder mig ikke altid om, at tiden går så hurtigt, men jeg prøver ikke at tænke så meget på det og i stedet bare…. være til. Tilstede nu og her og med åbne arme over for hvad hverdagen måtte bringe. Det er ikke altid let og slet ikke ved et årsskifte, men jeg er blevet hundrede gange bedre til det, end jeg længe har været.

Hermed tid til at vende blikket tilbage. Ikke for at se, hvad der er blevet “udrettet” siden sidst, men for at mindes de gode stunder, som jo hurtigt kan forglemmes, når nye stunder kommer til. #luksusproblem, I know, men et eller andet sted vælger vi jo selv, hvad der skal være gode stunder, det er blot et spørgsmål om anskuelsesstrategi.

I januar har jeg…

  • tilbagelagt flere kilometer på de små, tykke stænger i den smukke, hvide sne
  • været i biografen ikke mindre end syv (!!) gange og set Joy, Victoria, Under Sandet, Star Wars, The Hateful Eight, Kollektivet og The Revenant
  • set søde veninder til tomatsuppe, kaffe og EM i håndbold
  • spist mig mæt i 4-retters på Fredensborg Store Kro
  • kommet godt ind i de efterhånden knap så nye rutiner på jobbet
  • nærmest boet i min nye, bløde bomuldsven på kolde dage uden planer
  • genset de sejeste militærbabes fra Livkompagniets 3. deling
  • startet en god rengøringsrutine og holdt fast i den ugentlig so far (gad vide hvor længe det fortsætter)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen