I’m great in bed, I can sleep for days

britney

Camisole & Shorts, Britney Spears The Intimate

Wow manner, har I set det her røvpæne sæt? Jeg synes faktisk, hun er kommet på nogle meget fine designs, hende Britney, og altså især denne pinke sag har fanget mit øje, når jeg er gået forbi på Fisketorvet de sidste par gange. Jeg har allerede en triangl bra derfra, og pasformen er helt perfekt.

Når det så er sagt, føler jeg mig alt andet end sexet disse dage. Havde en møgsjov bytur med gutterne i fredags, men åååha de pokkers tømmermænd vil ligesom ikke forlade kroppen. Jeg er træt, lad, min hud er endnu mere forfærdelig, end den har været de sidste to uger, og jeg magter ligesom ikke at gå i andet end striktrøje og sweat pants.

Så det var jeg iført i biografen i dag! Så sad vi dér, Johnny-boy og jeg, midt på række 8 med søvnige øjne og en kop kaffe og holdt i hånden til ‘The Revenant’. Et af tosomhedens herlige momenter. Dét der med at være sølle sammen.

Første halvdel af lørdagen sov vi væk, og i anden halvdel var vi inviteret til parmiddag med hele tre af slagsen. Endnu mere tømmermandsramt, end hvad vi har været i dag. Der blev serveret lam til middag, og Bezzerwizzer var på programmet. “Vi er det dummeste par“, nåede jeg at sige til Johnny-boy. Vi vandt sgu! Det er ikke sket før.

Alt i alt en skøn weekend og i morgen går jeg ind i sidste uge som titelløs, og derefter kan jeg atter kalde mig ‘studerende’. Det kan jeg altså bedst lide – at have en form for label, frem for sådan en mærkelig udgave af lovløs. Uge 5 byder på mange rare stunder, men mere om det løbende. Prøvelsen bliver at stå op kl.8.00 alle hverdage. Jeg må ligesom til at vænne mig til det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen