Morgenstunden: Smurt i bomuld

Morgenkåbe, CHANGE

morgenkåbe1

Årh, jeg knuselsker min lille, nye, bløde ven af en morgenkåbe. Julegaven fra mine bedsteforældre. Længe ventet, da min gamle morgenkåbe efterhånden kun hang sammen med et par tråde. Men det var også et arvestykke fra mormor, så den havde måske allerede aftjent sin værnepligt… altså dengang allerede.

Næh, denne her er kridhvid, bomuldsblød og behagelig. Den er jeg sørme glad for!

Dog er jeg lige hoppet i tøjet, da tirsdagen her byder på biograftur med mor (det er efterhånden blevet en tirsdagstradition – en rar en af slagsen) og middagshygge med en sød veninde. Og så har jeg netop booket stand i Studenterhusets loppemarked 7. februar. Så jeg skal i gemmerne og finde alle mine guldkorn i tøjform frem. Jeg har alt for længe haft alt for mange kasser med tøj stående i kælderen. Det er synd og spild og så fylder det. Forhåbentlig kan jeg komme af med lidt af det til februar.

God dag derude!

morgenkåbe6

2 kommentarer til “Morgenstunden: Smurt i bomuld”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen