HÅRTIP: Brud vs. Bodil fra bjergene

hårcollage900

Jeg er ret så glad for at sætte hår. Sådan lege med forskellige frisurer og looks. Især på min søster, fordi hendes bare er perfekt at arbejde i – langt og ikke for mange, korte etager. Faktisk går der næsten ikke en familiesammenkomst uden jeg liiiige skal forsøge mig med en ny frisure på enten en af mine søstre eller min mor, se bare her og her.

Da jeg var frivillig i Brasilien, legede vi modeshows med børnene, som også ville have sat håret i vilde opsætninger. Der fandt jeg faktisk ud af, at de danske kvinder/piger åbenbart er kendt for vores gode evner til at sætte hår, vidste I det? I didn’t!

Men her er altså en hairdo, jeg forsøgte mig med i går. Ret fin i grunden og ganske oplagt som brudefrisure. Jeg synes måske bare mere, at min udgave ved nærmere eftertanke mere ligner sådan en østrigs-jodle-Bodil-fra-bjergene type? Haha, well der er jo altid plads til forbedring.

I dag står den atter på arbejde i biografen. Efter en helt sindssyg travl lørdag frygter jeg lidt for vagten i aften! Der var mange mennesker, men heldigvis er folk jo glade og spændte, når de skal i biografen. Så god stemning – det er jo dejligt. Jeg må også snart til at forberede lejligheden lidt på reunionafholdelsen på lørdag. 14 lækre militærbabes samles til god mad, drinks og bytur. It’s going doooooown. Ih, hvor jeg glæder mig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen