L’Oreal – Lidt pænt til huden

loreal1

Så blev det endnu en lørdag i december og sikkert julefrokost for manges vedkommende. Herhjemme har jeg lige sendt fem glade gutter afsted til begyndelsen af deres – klokken er 10, og den første øl er allerede indtaget. Så er stilen ligesom lagt (gad vide hvor længe den så holder).

Jeg selv har ingen julefrokost på programmet, men eftersom jeg i aften er forvist fra mit eget hjem grundet ovenstående, tager jeg i stedet en aften med biograf, god mad og bezzerwizzer hos min far. Det er der sgu også lidt over. Apropros det dér bezzerwizzer, nøj jeg er helt besat, og vi har spillet det næsten dagligt, siden jeg købte det i sidste uge. Sådan et godt hygge/slappe-af-instrument som alternativ til fjernsynet.

Og så har jeg også lige skaffet mig denne hersens creme fra L’Oreal, som jeg ikke helt kan kategorisere. Det er vist hverken en foundation eller BB-cream. Måske en god blanding? Hmm. Men den er fantastisk, og utrolig nem at “betjene”. Ekspedienten påstod, at den, når man smører den ud, vil tilpasse sig den hudtone, den bliver påført på. Den er nemlig i ganske almindelig cremeform, når den kommer ud af tuben. Og den passer da til mig og “min farve”, må jeg sige. Så jeg er godt tilfreds.

Jeg gik egentlig efter en foundation, jeg kunne blande med min ansigtscreme, da jeg har irriterende tør hud, men gerne ville have jævnet lidt ud i ansigtskuløren. Men så viste hun mig produktet her, og vi gik hjem sammen. Altså mig og mrs. Pinky her.

P.S. Lækker, lille og lyserød, ikke? 🙂

loreal2 loreal3 loreal4 loreal5 loreal6

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen