TIP: 5 x værtindegaver

1. Chokolade bliver man vist aldrig hverken for gammel til eller mæt og træt af, så den er altid en sikker vinder. Og den fåes jo i et utal af slags, hvadenten man er til chokolade med lakrids i, Anthon Bergs gode gamle fyldte eller såmænd bare en plade Marabou.

2. Skal det være lidt festligt og sjovt, kan du give en heliumballon med et sjovt motiv. Den kan pynte i boligen et godt stykke tid og er en lidt anderledes gave. Synes personligt at denne eller denne er ret cool.

3. Denne her er min favorit, for på asos findes der så mange fede motiver, og hvem regner lige med at få et par sokker i værtindegave?! Er selv indehaver af disse, og jeg tager dem altid på i hjemmet, når humøret lige trænger til en opkvikker – eller når der bare skal hygges.

4. Blomster er lidt som chokoladen traditionel og kommer i mange varianter. Personligt bliver jeg aldrig træt af at få blomster! Om det så er en buket – købt eller plukket fra haven eller en grøn plante fra døgnnetto. De pynter alle i min stue.

5. Har du kreative fingre og kunne du godt tænke dig at give noget rigtig personligt, er DIY-gaver altid et hit. Der findes så så sååå mange (de fleste pæne) ideer og guides på nettet bl.a. disse fine bordskånere i filt eller dette pigede armbånd med rhinsten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen