mallorca outfit #3 + første uge som værnepligtig

Dress H&M; Trend // Leather wedges Bianco (old) // Lipstick MAC ‘neon orange’ // Earrings ASOS (old)

Endnu et sommeroutfit fra en sommeraften i syden. Nogle uger siden nu.

Hooold nu op for en uge jeg har haft. Jeg er jo begyndt i Hæren som det dér værnepligtig. I Slagelse, i mandags. So far? Det er lige mig!

Det har været nogle sindssygt lange dage (vi snakker fra kl.05.00 til 23.00), og der har været så mange nye inputs, så jeg har haft helt ondt i hovedet. Så har jeg også skulle vænne mig til at fylde min kost med flere kulhydrater og mere sukker, for vi har sgu ikke siddet meget ned. Og nogle få gik sukkerkold. Nej tak, siger jeg bare.

Eftersom jeg ved keine om våben, krig og soldaterliv, har alt været nyt for mig. Men folk er søde til at hjælpe, og det er alligevel ret interessant at betjene sådan en M96, når man lærer, hvordan den fungerer. Vi har været på skydebanen og indøvet skydestillinger, sigte osv., og så har vi nydt regndråberne køle hovedet ned under udførelse af mavebøjninger.

Sidstnævnte var ugens højdepunkt, da der har været, hvad der føles som, 50 grader indenunder uniformen.

Jeg har mod på mere og tager mod Slagelse i aften ved spisetid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen