8 summer favorite beauties

Otte sommerfavoritter, jeg har haft stor glæde af denne sommer, er:

 1. Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara 
 2. Læbestift fra MAC i farven ‘neon orange
 3. Elizabeth Arden Eight Hour Creme – bruges som læbepomade
 4. Matas Saltvandsspray – eminent for pufhår-effekten
 5. Derma Aftersun Lotion – bruges som ansigts- og bodylotion, mens jeg har lidt tan (jojo, det sker skam)
 6. Dolce & Gabbana Light Blue Parfume 
 7. Too Faced Melted Lipstick i farven ‘fuschia
 8. Essie Neglelak i farven ‘10 blanc

Desuden har det været og bliver fortsat en ret begivenhedsrig uge. Og trods det føler jeg alligevel, at jeg ikke har lavet andet end at spise nutella (ahem ahem).

I mandags stod den på Dalle Valle buffet og Magic Mike XXL med en god veninde. Tsk tsk, dén film (eller al anden form for mandestrip!) gad jeg godt se igen. Tirsdag Paper Towns i biografen med min søster og efterfølgende havde vi hele familien samlet til middag hos mor. Så hyggeligt og heldigt at alle kunne trods ferier, rejser og andet.

Onsdag verdens rareste gåtur med kæresten min ved Søerne efter en god portion burger og fritter fra Grillen. Knuselsker deres estragon mayo! Og i går var jeg sammen med en anden sød pige i Fælledparken og efterfølgende foran tv’et med hjemmelavet pizza. Det er jo altid rart.

Her i weekenden er vi blevet inviteret med i sommerhus på/i (hvad siger man?) Marielyst med min søster og hendes kæreste. Og SÅ .. mandag .. går det løs med min nye hverdag i Hæren. Uf, jeg er så spændt.

  Skriv en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Scroll til toppen