6 pretty lace bras

1 ASOS // 2 ASOS // 3 ASOS // 4 ASOS // 5 Magasin // 6 Love Stories

Godmorgen! Eller god formiddag vil nogle måske påstå. Jeg ligger og dovner den – stadig hjemme hos Daddy. Går egentlig bare og venter på at skulle agere chauffør for drengene senere, når de skal på Rossen. Det er jo lige med at time det rigtig mht. vejret. Er faktisk glad for at jeg endte med at blive hjemme i år. Man er vel luksusmenneske: lidt for glad for sin seng, tørt tøj og tag over hovedet.

Nåh, men jeg kan jo lige udnytte ventetiden med at vise Jer et par smukke blondebh’er. Har faktisk lige købt nr. 5 – den var på udsalg og jeg havde et gavekort. Win win! 6’eren vil jeg også eje, men mit gavekort er nu brugt op… damn it.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen