Herregud, et par centimeter fra eller til …

Jeg ligger her på sofaen og dovner. Er en smule tømmermændsramt – igen. Sidste gang jeg drak to dage i træk var vist på Roskilde i 2010, tror jeg. Men hold nu op, jeg har haft to gode dage, og det er jo dét, der tæller i sidste ende.

I dag skal jeg have bagt de her lækre sataner og lavet denne salat til i morgen, hvor vi holder familiepinsefrokost. Bliver så hyggeligt og sammenskudsgilde-agtigt. Elsker den form for samvær. 

Så har jeg i mellemtiden også udfordret min optimale stilethøjde. Har jo erfaret, at 7,5 cm. er en ret god højde, hvis de skal være til at gå i. Men jeg havde lige et gavekort, der skulle bruges, og så var det, at jeg faldt over disse smukke hæle. De er 9 cm. høje, så det bliver spændende at se, om jeg kan gå i dem.

Buffalo Heels HER

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen