Hjemmesyet pinky og jeg er godt tilfreds

Ny frakke til samlingen, helt hjemmelavet! + flasher lige mine nye Birkenstock


Jeg har haft et syprojekt undervejs i mange uger nu, som har været god tidsbeskæftigelse de dage, jeg har svært ved at fylde ud, når jeg nu ikke studerer eller arbejder (fast). Frygtede det var en lidt for stor mundfuld i og med, jeg aldrig har syet efter mønster og opskrift og da slet ikke sådan “rigtigt” tøj.

Det er nu gået ret godt, hvis jeg selv skal sige det, og jeg måtte kun forbi Stof2000 efter gode råd én gang, da jeg var gået lidt i stå. Inspirationen kom oprindeligt fra denne frakke – synes looket er ret nice med den lidt oversized frakke kombineret med det sorte, sporty look (og så lige pånær pelskraven!).

Mønster og stof er fundet i Stof2000 – min lokale stofpusher. Faktisk er stoffet købt som mørklægningsgardin, hvilket jeg synes lidt fjerner det smukke i frakken, haha! Mønstret er fra Burda og er altså virkelig brugervenligt – også for en nybegynder som mig. Underlige ord og termer, jeg ikke fattede, slog jeg op på google, og det var helt fint!

Er OK tilfreds med resultatet, selvom den liiige er blevet en tand for stor. MEN har slet ikke tabt modet og går allerede med tanker om nye syprojekter. Det er altså en vældig hyggelig hobby, og nu også nærmest et ritual, at der skal skrues op for jazz’en samtidigSkriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen