DIY mesh board / mood board

Længe har jeg savlet over homesick’s smækre lækre hjemmelavede tavle og hurra, for nu har jeg fået min egen. Det var en noget besværlig opgave, jeg begav mig ud på i onsdags, da jeg drog til Jem&Fix; for at købe mit armeringsjern. Desværre måtte jeg konstatere, at nettet lige akkurat var for bredt til bagsædet i den lille dyt, men heldigvis var der to søde mænd, der trådte til og fik bundet nettet fast til taget, så jeg kunne komme hjem og færdiggøre mit lille projekt. Kærlige tanker herfra.

Min tavle har jeg valgt at bruge som mood board – inspireret af en artikel fra Costume. Kort fortalt handler det om, at jeg har fundet diverse udklip såsom pæne outfits, cool fotografiske billeder osv., som skal fungere som inspiration. Derfra kan jeg vurdere hvad jeg i min garderobe allerede har, og hvad jeg mangler for at færdiggøre lignende outfits. Jaja, Johnny-boy synes også, det lyder åndssvagt, men jeg kan altså bare konstatere, at der allerede er røget meget tøj i kælderen, og at jeg nu har et lidt bedre overblik, over hvordan jeg egentlig gerne vil klæde mig, og hvilke(n) stil(e) jeg vil dyrke. Håbet er også, at sådan et mood board på sigt kan mindske antallet af impulskøb. F.eks. ved jeg allerede nu, at noget af det næste, jeg skal erhverve mig må være en pink forårsjakke, en mønstret skaterkjole og et par ikke-for-høje, sorte sandaler.

Btw er mine sko og chunky halskæder organiseret i æsker, hvilket også virkelig er guld værd på overbliksfronten!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen