Hjemmenusseri, DIY og forsinket weekendAaah, så er det mandag! Skide irriterende indstilling, I know, men jeg kan også kun sige ‘aaah’, fordi jeg har valgt at tage en fridag i dag. Hele weekenden og lidt til gik med arbejde, så det må da være velfortjent at blive hjemme i dag. Hvordan jeg nogensinde skal kunne komme tilbage til studierne og passe ind i skoleskemaer og fastlagte dage igen ved jeg ikke, men den tid den sorg…


Jeg har nusset lidt rundt på det sidste herhjemme, og særligt med min skosamling syntes jeg, der skulle ske noget. Altså jeg får jo ikke brugt alle de sko, når jeg glemmer, hvad der gemmer sig bagerst i skabet! Så efter længe at have drømt om at følge Christinas fikse idé, tog jeg sagen i egen hånd, fik bestilt skoæsker fra Jakodan og fik min kære mor til at printe billeder af mine elskede sko. Og jeg er SÅ glad for resultatet!

“Guiden” til sådan et lille projekt er tyvstjålet herfra. Jeg bestilte denne model fra Jakodan, fik redigeret mine billeder til med polaroidramme og sat dem op i word, så de var nemme at printe. Vupti, det gik hurtigt.

Så fik jeg også lige lejlighed til rent faktisk at tælle mine sko. 29 par ejer jeg. Johnny-Boy blev straks vildt forarget, men jeg prøvede at fortælle ham, at det altså er meget normalt for det kvindelige køn. Han mente, at jeg i hvert fald skulle sælge 9 par! Tsk, ikke tale om…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen