SLUT MED BLEGE BALDER

Trussen er fra nelly.com og kan findes her. Hvis bare rumpetten fulgte med i købet …


I år gider jeg simpelthen ikke komme hjem fra sommerferie med blege balder! Nu må det være slut. Bliver så glad og stolt over den minimale tan jeg kan få, men synes ikke rigtig det svinger med sådan et par hvide balder, der hænger efter. Så nu har jeg fået købt mig en semi-tangabikini. Ja, semi fordi den er sådan lige midt i mellem briefs og g-streng. På nelly.com kalder de det noget så fint som “scrunch”. Jeg mindes stadig min rejse i Brasilien, hvor jeg rigtig skulle lege gudeskøn-brasilianer-kvinde og derfor havde købt en tangabikinitrusse ligesom 90% af landets kvindelige befolkning. Desværre har jeg jo ikke ligefrem hudfarven (eller hårfarven for den sags skyld) til at indgå som vaskeægte brasiliansk senhora, så fandme så om jeg ikke blev kaldt gringo. Jeg synes da ellers, at jeg faldt meget godt ind i mængden dér slentrende på Copacabana …

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen