SNYD DIG BRUN


Det kan nok ikke komme bag på nogle, at jeg som rødhåret har lidt svært ved at få kulør om sommeren. Typisk står valget mellem kridhvid eller solskoldet (suk). Men jeg er helt vild med den der solbrune sommerkulør, så jeg synes da ikke, at jeg skal snydes, bare fordi jeg mangler lidt pigment 🙂 For at hjælpe mig selv lidt på vej, har jeg investeret i en fugtighedslotion med lidt selvbruner i. Jeg har prøvet maaaange af sådan nogle cremer med farve i, og det ender altid i mærkelige plamager, som ikke ser særlig godt ud.

Denne her lotion er fra Matas egne striber og kan fås i to varianter – lys og mørk. Personligt synes jeg ikke, at den efterlader sjove pletter, og man skal heller ikke ase og mase for at få den smurt perfekt ud på kroppen for at undgå striber. Dog skal man lige huske at vaske hænder efter påføring, hvis man ikke vil have halvbrune neglebånd. Mængden af “sommerglød” er rigtig fin – den giver hverken for lidt eller for meget. Jeg føler mig i hvert fald smålækker solbrun nu, og jeg har ikke engang været på ferie endnu 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen