SOMMERENS BEDSTE DESSERT: KOLDSKÅL

Jeg er blevet helt afhængig af koldskål disse dage. Sådan så jeg lige laver mig en portion sådan ca. hver aften 🙂 Det er ikke engang særlig besværligt og kalorieindholdet er heller ikke specielt højt. Så det tillader jeg mig lige mig selv.

Jeg må nok sige at min favorit for tiden er hindbærkoldskålen (sjovt nok den pinke på billederne). Ingredienserne hertil er:

  • Frosne hindbær
  • Kærnemælk
  • Skyr
  • Evt. en smule vanillepulver
 
Det hele skal sådan set bare proppes i en blender og mængden af ingredienser kan man bare justere efter smag og behag. Egentlig smager det fantastisk uden topping, men skal der være lidt på, plejer jeg at bruge forskellig frugt og evt. noget mørkt chokolade.
 
Inspirationen af den lyse udgave af koldskålen er egentlig hentet fra ham her. Jeg har dog bl.a. droppet det der med at piske æggehvider, da koldskålen efter min smag er fantastisk uden. Ingredienserne hertil er:
  • Skyr
  • Kærnemælk
  • Vanillepulver
  • Citronsaft
  • Perfect Sød
  • Evt. en sjat mælk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen