GODT TIL GANEN


Måske er jeg lidt sent ude, men nu har jeg altså også fået smagt det der frozen skyr. Jeg har nok været lidt skeptisk, for hey – så godt kan frossen skyr da ikke smage? Det smager jo ikke engang af noget særligt, når det er på “flydende” form. Jeg fik købt en naturel og en jordbærsmag, og jeg skal da lige love for, at jeg blev overrasket. God smag, god konsistens og få kalorier. What’s not to like? Nåh ja, så skulle det da lige være prisen. 30 kr. for sådan en bøtte med 500 mL. Lidt halvpebret.

Aftensnack: En god kop kaffe + en skål med frozen skyr, blandet frisk frugt og lidt mørk chokolade

 

2 kommentarer til “GODT TIL GANEN”

  1. Hej Cathrine,

    Ja, den er faktisk mere sød, endnu jeg lige forventede. Og sådan ret rund i smagen. Men der er også tilføjet lidt sukker netop for at give den en sød smag, men det er ikke specielt meget, hvad jeg lige kunne læse mig frem til (:

    Nina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen