MALLORCA-BABY COUNT DOWN


Om præcis 83 dage drager jeg mod Mallorca. Jeg har aldrig været der før, og indrømmet – jeg vidste altså ikke lige hvor på verdenskortet, jeg skulle finde det, haha 😀 Men nu har vi altså bestilt flybilletter, Johnny-boy og jeg. Vi skal nyde ferien i selskab med hans familie. To uger på Mallorca, bum-bum!

Det betyder også, at bikiniformen altså lige skal have et sidste los i røven. Og det samme skal eksamenslæsningen. Jeg har haft en sløv periode, hvor der ikke har været motivation til særlig meget udover at spise skumbananer og marcipanbrød. Det hjalp lidt at booke en flybillet og at have noget at se frem til. Ja, jeg fik nærmest fornyet energi og allerede morgenen efter sad jeg begravet i studiebøger og marcipanbrødene var skiftet ud med grøntsagssticks. Jeg gider simpelthen ikke have en reeksamen i baghovedet, når jeg ligger i solen på Mallorca. Og jeg gider heller ikke ligne en strandet hval i vandkanten. Så nu må jeg lige stramme op! Utroligt, hvad det kan gøre at have noget at se frem til 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen