IN A JUICY MOOD

I fødselsdagsgave fik jeg af min søde onkel en saftpresser fra Phillips. Nu skulle jeg også være med på moden, tænkte jeg :p Saftpresseren er nu blevet leveret og i søndags havde jeg min hjemmelavet-juice-debut, og nøøøj hvor er jeg bare allerede fan. Hvis ikke det var fordi, at dens aftagelige dele tilsammen nok fylder hele opvaskemaskinen (det er en ordentlig fætter!), så ville jeg nok lave juice hver dag. Hele tiden.

En af favoritterne må uden tvivl være med

  • æble
  • gulerod
  • ingefær

 

Model: Phillips Saftpresser HR1869/30
‘Amen se den lige, min nye fine ven. I den kommende tid skal der virkelig presses. Altså juice. Og det bliver i alle former og farver. Jeg går lidt og overvejer, om man skulle prøve den der 7-dages detox-juice-kur for at få renset lidt ud i systemet. Jeg skal lige læse lidt mere om det. Nogle erfaringer med den?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen