FOOD OF THE DAY

Har haft en ret fantastisk dag i dag og tror næsten, at jeg er kommet mig oven på sidste uge, der mildest talt var noget crap. Nogle dage er altså bare dårlige, uden at man kan gøre synderligt meget ved dem. I dag fik jeg styrketrænet og løbet noget intervalløb på løbebåndet, som jeg er kommet lidt væk fra, efter jeg er begyndt at styrketræne. Og noget, jeg har tænkt over længe og mærker effekten af nu, er, at jeg har haft sindssygt lidt energi efter jeg er begyndt på mit full body program, men derimod virkelig ikke bliver træt om aftenen, de dage jeg har dyrket cardio. Vi snakker altså middagslure på 3 timer vs. søvnløshed om aftenen kl.00.00!! Er der nogle, der har prøvet det? Jeg har været vant til, at træning giver mig energi, men styrketræningen tager den derimod. Lidt øv!

Anyways, det var jo sådan set mine to lækre måltider, jeg lige ville rapportere om. Frokosten i dag var god (og tiltrængt!!) og bestod af en dåse tun, lidt stegt bacon i tern, grønne bønner, salat og cherrytomater. Og lige toppet med lidt fedtfattig thousand island dressing 🙂 Aftensmaden var stort set lige så nem: to stk. pizzaer med tortillapandekage som bund og hhv. oksekød, skinkestrimler, spinatblade, og champignon på den ene. Den anden var fyldt med kylling, cherrytomater, oliven, iceberg og dressing. Begge var smurt med en dåse tomatpure og oregano! De var også et hit hos kæresten 🙂

2 kommentarer til “FOOD OF THE DAY”

  1. Jeg kender det SÅ godt! Er fuldstændig smadret for tiden og har nærmest kun energi liiige til skole og træning, kl 21 er jeg helt færdig 😉 Jeg tror det er kroppen der arbejder på højtryk under styrketræning?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen