FÅ BUGT MED DET DÅRLIGE PROTEINPULVER

Proteinpandekage med skyr og blåbær


Har du også prøvet det der med at købe en ordentlig bøtte proteinpulver, der senere hen viste sig at være et ret så skidt køb og faktisk næsten være uspiselig/udrikkelig (er det et ord?)?

Som du måske kan regne ud, så er det noget jeg har prøvet, og jeg vil faktisk ikke engang reklamere for pulveret for .. ja, det smagte jo ikke så heldigt. Jeg har prøvet at redde den uheldige smag utallige gange på forskellige måder, men først nu har jeg fundet en metode, hvor jeg kan få brugt det skide pulver uden at brække mig, haha (Ja, der er skam ikke noget, der skal gå til spilde, når jeg først har brugt penge på det)! Jeg bruger det i en pandekagedej, og opskriften kan findes her, som er en af mine yndlingsblogs. Og en anden bonus er, at så får jeg også brugt min mojito muddler til når bananen skal moses 😀


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen