NEW IN: CASALL – 3/4 COMPOSITE TIGHTS

Jeg har vist slet ikke fået vist nogle af de (utrolig mange!) køb jeg foretog mig i Illums Casall Store inden jeg tog afsted på ski. De havde 70% på meget af deres tøj, og jeg blev måske lidt grådig, men kom altså derfra med 4 par tights, én yogatop og så denne langærmede kompressionsoverdel (som desværre er gået i syningen, så den er røget tilbage til Casall. Øv!). Anyway, disse composite tights var ét af købene, og jeg var lidt i tvivl om hvorvidt de skulle hjem til mig og bo, for designet er jo noget specielt. Kan I lide dem? Jeg brugte dem på skiferien, og de er altså ganske behagelige, og jeg har nok også vænnet mig til designet nu. Jeg synes faktsik, de er lidt fede, så det er jo godt, at jeg købte dem :p

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen