ANMELDELSE: FITNESSGURU – ONE WHEY MED MANGO

Jeg har jo fået indkøbt en masse smagsprøver af one whey fra fitnessguru for at prøve lidt forskelligt proteinpulver. En af dem var med mangosmag – noget jeg havde glædet mig lidt til. Jeg kan godt lide mango, men var spændt på hvordan det smagte i pulverform. Lad mig sige det sådan, at opblandet med vand var det ikke en super fantastisk oplevelse, men jeg kunne godt forestille mig at den kunne være lækker i forbindelse med noget andet. Måske en smoothie eller en hjemmelavet juice med andre ingredienser også. Men desværre en lille smule for syntetisk til min smag, hvis det bare skal være en hurtig shake efter træning.

Bedømmelse (1-5): ***

_______________________________________________

Husk, at du indtil 16. februar kan deltage i konkurrencen om smagsprøver på proteinpulver fra Fitnessguru. Klik dig ind her for at deltage!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen