SQUASH – EN FANTASTISK KALORIEFORBRÆNDER

Ketcher fra Dunlop, sko fra Asics og nederdel fra squashlife.dk
Har du nogensinde prøvet squash? Hvis ikke, så synes jeg du skal tage og prøve det, for det er monster skægt og monster effektivt! Jeg er så heldig, at min søde kæreste har spillet det i mange år og dermed har introduceret mig til det. Han underviser i Well Come, hvor de har squashbaner, så derfor kan vi spille sammen i ny og næ. Squash er også én af de mange sportsgrene, jeg har gået til gennem årene (men intet slår nu håndbold!). Det bedste ved squash er, at alle kan spille det uanset niveau. Der er selvfølgelig lige nogle regler, man kan lære, hvis man vil, men altså – alle kan jo stå og spille en bold op ad en væg, hvis ellers man har skruet armen nogenlunde på. Der er ikke noget net, bolden skal over, som f.eks. kan være en ret stor udfordring i tennis – i hvert fald for mig selv, haha! Derudover går der ikke lang tid, før pulsen er højt oppe, hvis man ellers kan formå at holde bolden i gang. Når jeg spiller med Johnny-boy, ligger min snitpuls på omkring 80-85%. Det er rigtig god cardiotræning for mig, fordi jeg vitterligt ikke mærker, at jeg er i gang, fordi det bare er skide skægt. Jeg er aaaaltid øm i hele kroppen dagene efter squash. Dog primært i balder, lår og ryg, for jeg får virkelig aktiveret nogle muskler på en måde, jeg ikke gør i min normale træning. Der er efterhånden mange fitnesscentre, der har leje af squashbaner tilknyttet, så det skulle ikke være helt umuligt at få prøvet af. Jeg er i hvert fald fan! Står du og mangler udstyr – hvad enten du er nybegynder eller små-prof – er der god og venlig betjening at hente hos squashlife, som har en webshop og en butik i København!


********
Husk, at du indtil 16. februar kan deltage i konkurrencen om smagsprøver på proteinpulver fra Fitnessguru. Klik dig ind her for at deltage!

2 kommentarer til “SQUASH – EN FANTASTISK KALORIEFORBRÆNDER”

  1. Gud, jeg havde helt glemt squash som en sportsgren! Det gik jeg til som barn og husker det som super sjovt! Hvorfor gør jeg egentlig ikke det mere? Nu fik du da lige sparket til den lyst 😀 Og sjovt ser det ud 😀

    Anna – wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen