NÅR MAN NU IKKE KAN SPISE OMELETTER ..

 
… så må man jo forsøge sig med noget andet. Jeg havde lige en spand med skyr, og så det som en oplagt mulighed til også endelig at få afprøvet det der peanutbutter, jeg købte for noget tid siden fra fitnessguru. Nu har jeg faktisk aldrig smagt peanutbutter før, hvilket tydeligvis er en stor fejl, for hallo det smager godt!! Og denne kombi med skyr, havregryn, rosiner, grapefrugt og peanutbutter er altså lækker og mætter i rigtig lang tid.
 
I dag er det fredag, og jeg synes godt nok det har været en lang uge. Jeg startede i skole igen i mandags, og selvom jeg “kun” har haft 10 dages ferie, så er det svært at komme i gang igen! Eftersom der allerede nu er aaaalt for meget læsestof, bliver mit søvnbehov og min trang til planlægning sat gevaldigt på prøve, hvilket især går udover mine kostvaner. Jeg skal virkelig hanke op i mig selv for ikke at købe en stor, fed kage med hjem hver dag efter skole 😀 Så at weekenden er lige rundt om hjørnet, gør mig bestemt ikke noget. Den skal skydes i gang med en squashtime med Johnny-boy og hygge med svigerfamilien senere!
 
God weekend! Hvordan starter Jeres?

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen