DEN TROFASTE OMELETPANDE OG HANS FØLGESVEND

Meningen med dette indlæg er måske lidt ligegyldig, men det gik bare op for mig, at jeg har en utrolig trofast og god omeletpande, der har lavet omelet til mig lige siden starten af december – hver morgen, stort set! Og ej at forglemme den mindst lige så trofaste omeletblandingsskål! Og så skete der noget, der vendte min dag en lille smule op og ned. Vi er nemlig herhjemme løbet tør for monitos på madkontoen for denne måned, hvilket betyder, at der ikke er flere æg til mig før februar!! Ingen æg = ingen morgenomeletter. Så jeg har hevet en spand skyr frem for skabet her til morgen, og så må jeg håbe på, at den kan brødføde mig resten af ugen .. snøft!

2 kommentarer til “DEN TROFASTE OMELETPANDE OG HANS FØLGESVEND”

  1. Årh, sidst på måneden er det værste! Godt du har en bøtte skyr at leve af og kan se frem til flere morgenæg snart 😀

    Anna – wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen