RECIPE: MEATZA – PIZZA MED KØDBUND

Så kom dagen, hvor jeg altså også var nødt til at prøve det der såkaldte meatza. Det er en måltid rigt på protein, må jeg sige, og God I love it. Hvis det er gået forbi nogens næse, så er jeg altså en kød-pige, haha 😀 Det her måltid var nemt, mættende og hurtigt at lave. Men okay, jeg kan godt se, at billedet ikke ser super appetitligt ud, men det er altså det eneste jeg har.

Mængde: 2 portioner

Ingredienser

Kødbund

 • 500 g hakket oksekød (3-7%)
 • 1 æg
 • Oregano
 • Salt
 • 1 fed hvidløg

Fyld
 • 1 løg
 • 2 champignons
 • 1 tomat
 • 1 tomatpasta
 • Bacon i tern


Fremgangsmåde

 • Først laves farsen til kødbundene. Bland kød, presset hvidløg, oregano, æg og salt og form to bøffer
 • Varm en pande godt op og steg bøfferne – nogenlunde fladet ud – i fedtstof indtil de har fået en god skorpe på hver side. Hvis du er til bacon, kan du lige stege det sammen med bøfferne.
 • Anbring de to kødbunde på en bagerist med bagepapir på. Prop dit fyld på og varm “pizzaerne” igennem i ovnen på 200 grader i godt 10 min.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen