KAN MAN VÆRE AFHÆNGIG AF ÆG?

I så fald tror jeg i hvert fald, at jeg er blevet det. Siden mit kostprogram, som jeg påbegyndte primo december har jeg (næsten) spist æg hver dag til morgenmad. Der er ikke noget som en dejlig omelet og jeg har blandt andet lavet røræg med laks og purløg og omelet med grøntsager og kyllingepålæg. Mit favoritindhold i en morgenomelet er hakket rødløg, cherrytomater, et par skiver champignon og hakket frisk spinat. Det mætter rigtig godt i flere timer efter. Mmmh!

Jeg har – synes jeg selv – haft en hård, men rar weekend so far. Men alt det cykleri frem og tilbage i det her l****-vejr, har virkelig taget energi fra mig, så i dag skal jeg dovne på sofaen med håndboldkamp og kærestehygge! Det har jeg fortjent 🙂


********
Husk, at du indtil 16. februar kan deltage konkurrencen om smagsprøver på proteinpulver fra Fitnessguru. Klik dig ind her for at deltage!

2 kommentarer til “KAN MAN VÆRE AFHÆNGIG AF ÆG?”

  1. Æg er ingen dårlig ting 😉 jeg tror faktisk heller ikke jeg går en dag uden at spise æg.. eller gulerødder, mandler eller skyr! Burde måske være lidt obs på det med varieret kost 😉

    Og jeg har også været ude i vintervejret flere gange i dag! Det må være ok med lørdagschill i aften 😀

    Anna – thewonderwomanwannabe.blogspot.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen