AV AV .. VABLER

Haha, måske er det et lidt klamt billede at dele, men jeg har behov for, at nogen lider sammen med mig! ūüėÄ Al den træning med kettlebells for tiden giver mig bare de ondeste vabler .. og nu er det efterhånden blevet vabler i vabler i vabler i ….


Er der nogen, der har et godt tip til, hvordan man undgår vabler?

Jeg blev faktisk “lovet”, at de ville gå væk efter noget tid, og det er måske et vidt begreb, men nu er det altså 4 uger siden, jeg begyndte kettlebellprogrammet. Mit fitnesscenter har tidligere haft magnesiumpulver, hvilket  fungerede rigtig godt, men det har de afskaffet, da det svinede for meget! Øv øv ūüôĀ Jeg har da også tidligere fået vabler i forbindelse med opstart af en ny sæson i håndbold, eller dengang jeg var flittig på romaskinen. Men de gik altså væk sådan rimelig hurtigt!

Hvordan redder jeg mine små pølsefingre?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen