DIY: GUBI SPEJL MED LÆDERREM

Det er efterhånden maaange måneder siden jeg fandt dette indlæg på en af de blogs jeg følger, men det var først her i sidste uge at jeg rent faktisk selv fik begivet mig ud i projektet. Jeg blev virkelig overrasket over hvor nemt det var, og bedst af alt skal man ikke bruge særlig mange remedier – tre ting: et spejl, bælter, lim. Jeg har fulgt HOMESICK‘s råd og fremgangsmåde, så det er til at finde inde på deres blog. Fed blog btw, hvis man er til inspiration til hjemmet og masser af DIY-projekter. Det er jeg 🙂

Nåh, men projektet er jeg vældig godt tilfreds med. Det kunne heldigvis lige akkurat hænge over min kommode i soveværelset så mine 161 cm kan se sig selv i spejlet 😀
Alt hvad der skal bruges
In the making ..
Spejlet som det ser ud fra GUBI. Vupti, så har man lige sparet et par tusind!

2 kommentarer til “DIY: GUBI SPEJL MED LÆDERREM”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen