PROTEINPULVER EFTER TRÆNING

Jeg er bestemt ikke nogen haj til det der kæmpe proteinpulvermarked, der efterhånden findes. Jeg har heller aldrig rigtig gjort mig suuuper meget i proteinpulver, men jeg har fundet en, der faktisk smager godt for en gangs skyld. Jeg havde lidt tilovers, da jeg startede mit træningsprogram, og det er altså den jeg bruger nu. Jeg blander 1 dl med ca 0,5 L vand og drikker sådan en omgang efter hvert af mine planlagte træningspas. Jeg synes, det er virkelig svært at få protein nok, hvis jeg skal have det gennem den almindelige kost.Den hedder Star Nutrition – Gourmet Pro og så vidt jeg husker hedder smagen vanilla cream. De sælger den stadig her. Den smager rigtig godt både blandet i mælk og vand. Eller altså .. så godt som proteinpulver nu kan smage. Det er jo noget syntetisk stads på en eller anden måde 🙂 Som sagt ved jeg ikke specielt meget om proteinpulver, men i et scoop får man kun omkring kcal og under 1 g fedt, mens man får hele 23 g protein. Jeg tror det er en meget god sammensætning af proteinpulver at være? Synes tit man støder på nogle kalorierige blandinger.

Varedeklarationen ser sådan ud


3 kommentarer til “PROTEINPULVER EFTER TRÆNING”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen